СЯНКАТА НА ЕЛЕНА - ТВ сага, Бразилия

Режисьор: Хайме Монхардим
В ролите: Хулия Далавия,Бруна Маркюзин,Хулия Лемерц, Габриел Брага Нунес, Умберто Мартинс

Перлата в короната на латиноамериканските сериали "Сянката на Елена" ще омагьоса публиката с интригуващия си сюжет, майсторски заплетените интриги, шокиращите обрати и перфектната актьорска игра.

Филмът пресъздава историята на двама братовчеди Хелена (Хулия Ремерс) и Лаерт (Габриел Брага Нунес), които израстват заедно в сплотено семейство и любов. Лаерт е влюбен в братовчедка си Хелена, но е обладан от ревност, насочена главно към приятеля му Верджилио (Умберто Мартинс), който е и възлюбеният на Хелена. Двамата приятели са в непрекъснато съперничество за нейната любов. Хелена обач, която не обича да бъде нечие притежание, не вярвала на думите на Верджилио за чувствата на братовчед й Лаерт. Точно в нощта преди брака на Верджилио и Хелена, Лаерт удря смъртоносно пирятеля си, бързо погребва тялото и прикрива всички доказателства, уличаващи го в престъпление. И тук идва първият грандиозен поврат – оказва се, че Верджилио не е умъртвен и успява да оцелее. С гръм и трясък той се появява в деня на сватбата си и обвинява Лаерт в опит за убийство.Лаерт е арестуван и след като излежава присъдата си в затвора заминава за Европа, като губи всякакъв контак с любимата жена.

Действието се прехвърля двадесет години по-късно. Лаерт вече е успешен и известен музикант. На един от концертите си забелязва в публиката младо момиче, което е копие на неговата най-голяма любов. Това е Луиза (Бруна Маркезин), дъщеря на Хелена и неговият приятел и съперник Вирджилио. Лаерт се връща в Бразилия, където отново вижда Луиза. За ужас на всички между него и Луиза започва романтична връзка. Хелена с ужас наблюдава как дъщеря й се оплита в същата любовна интрига като нея преди години. Тази връзка се оказва пагубна за брака на Хелена, както и за връзката с дъщеря й. Напук на всички Луиза и Лаерт остават заедно причинявайки, болка, конфликти, смут и размирици за всички около тях.

Обратно

Анкета

  • Трябва ли да има еднакъв стандарт на храните във всички стани на ЕС?
Гласувай