ТРИТЕ КРАСАВИЦИ - драма

Режисьор: Карлос Каридад Монтеро
В ролите: Диана Пенявер, Жозет Видал, Фабиан Морено

До къде може да стигне манията да станеш "мис"? Кога стремежът да си красив и да носиш корона стават фатални за живота на едно момиче? Може ли една майка да накара децата си да се мразят, защото се конкурират на подиумите за красота?

Много въпроси, един отговор. Индустрията с красавици отдавна е забравила всякакви морални норми. Тя превръща хората в машини - бездушни и устремени единствено към короната. Короната на всяка цена!

Такъв е сюжетът на този вълнуващ филм на режисьора Карлос Монтеро. Той разказва историята на една майка, която има три деца: Каролина, Естефания и Салвадор. Тя е обсебена от желанието да направи една от дъщерите си кралица на красотата. А единствената причина за този неистов стремеж е, защото иска да осъществи собствената си нереализирана мечта.

Но желанието и манията й да насърчава конкуренцията между дъщерите си я превръщат в чудовище, което ги лишава от детство. Така Салвадор, единственият син, остава извън майчините грижи и тревоги и напразно търси любовта в семейството.

Следват години - на неимоверни усилията за постигане на нужното тегло, на пластични операции, лишения, завист и омраза между двете сестри и всичко това защото майка им Перла има мечта. Мечта, която ще се превърне в кошмар за децата й.

Обратно

Анкета

  • Трябва ли да има еднакъв стандарт на храните във всички стани на ЕС?
Гласувай