ВЕЧЕРИ НА ПРЕМИЕРНОТО КИНО ПО ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ

На своите почитатели, на любителите на хубавото кино, на всички, за които телевизията е част от забавлението Телекабел ТВ ще предложи поредица от хубави филми. Вечерите на премиерното кино по Телекабел ТВ започват 5 август и ще продължат всяка следваща събота и неделя.

Програмата, която телевизията е подготвила за своите зрители, включва впечатляващи заглавия на филми, спечелили престижни награди. Началото поставят „ОДИСЕЯТА НА ЖАК-ИВ КУСТО“, разказващ за завладяващите приключения на великият мореплавател Кусто и „СЕНТ АМУР“ с неповторимия Жерар Депардийо. И още Моника Белучи ще видим в канадската драма „ВИЛА МАРИЯ“, а Марион Котияр в „ТОВА Е САМО КРАЯТ НА СВЕТА“. 

Зрителите на Телекабел ТВ ще имат възможност да видят копродукцията „МУСТАНГ“ - с номинации за Оскар и Златен глобус и награда ЛУКС на Европейския парламент.

За онези, които обичат екшъни е филмът „САМООТЛЪЧКА“, който разказва историята на американски войник, преследван от руските спецслужби заради секретна информация. А за почитателите на хубавата комедия са „ПРОВИНЦИАЛЕН ЛЕКАР“, „ДЖАКИ“, „ДВУБОЯТ НА ВИНОТО“.

За връзката политика - журналистика разказва немският филм „ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ“, а за връзката между майка и изоставена дъщеря вълнуващият „ТАЙНИ И ЛЪЖИ“, който има 5 номинации за Оскар.

Разбира се, това не е всичко – Телекабел ТВ ще предложи още заглавия, които ще бъдат изненада за зрителите.

ОТ 5 АВГУСТ, ВСЯКА СЪБОТНА И НЕДЕЛНА ВЕЧЕР!

Обратно

Анкета

  • Трябва ли да има еднакъв стандарт на храните във всички стани на ЕС?
Гласувай