„Оборище“ стартира зимна подготовка на 16 януари

03.01.2017 0 595
Отборът на „Оборище“ ще започне зимната си подготовка на 16 януари. До момента са планирани осем контролни срещи, които момчетата на треньора Емил Велев ще изиграят.Първата тренировка на футболистите на “Оборище“ за пролетния полусезон от първенството на Втора професионална лига ще се проведе на 16 януари от 14.00 часа на стадион “ Орчо Войвода“.
До 22 януари отборът ще се подготвя в град Панагюрище. На 22 януари футболистите заминават на подготвителен лагер в град Сандански. Там те ще останат до 3 февруари.
До момента са договорени осем контролни срещи. Първата от тях е планирана за 22 януари. Тя ще се изиграе от 14.30 часа в село Рилци. Съперник на панагюрци ще бъде отборът на „Пирин“ / Благоевград/. Два дни по-късно е мачът срещу Беласица /Петрич/, а на 28 януари срещу „Кариана“ /Ерден/.
За първи февруари е насрочена котролата със „Спартак“ /Плевен/, а за 3 февруари срещу отбора на „Царско село“. Предстоят и проверки срещу „Ботев“/Пловдив/, „Раковски“ и „Марица“/Пловдив/.
Официалното представяне на отбора за пролетния полусезон ще бъде на 15 февруари на стадион „Орчо Войвода“. Засега е ясно името само на един нов футболист, който ще облече екипа на „Оборище“ през пролетта. Това е Раиф Мурадов, който бе освободен съвсем скоро от Монтана.
Това е трансферен удар за тима, тъй като на практика привлича играч от елитния ешалон. Действаме усилено по селекцията и сме уредили няколко нови играчи, но не искам да споменаваме още имена. Те ще станат ясни, когато от клуба официално обяват, че има подписани договори" - обяви старши треньорът Емил Велев.
Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави