Отлагат старта на зимната подготовка на хебърци заради студа

04.01.2017 0 652

Футболистите на „Хебър“ най-вероятно няма да стартират зимната си подготовка в края на тази седмица, съобщиха днес от клуба. Причината е очакваните неблагоприятни метеорологични условия.

Ясно е обаче, че хебърци ще проведат подготвителен лагер в Хисаря и ще изиграят множество контролни срещи преди старта на пролетния полусезон в Югозападната трета лига.

Отборът на „Хебър“ (Пазарджик) ще изиграе първите си две контролни срещи извън град Пазарджик. Хебърци ще гостуват на състава на „Ботев“ (Пловдив) до 19 г. на 18-и януари и на „Локомотив“ (София) на 21-и януари.

Ден по-късно, пазарджиклии заминават на лагер в Хисаря, по време на който ще изиграят още три контролни срещи – срещу „Витоша“ (Бистрица), „Левски“ (Карлово) и „Вихър“ (Строево), съответно на 25-ти, 28-ти и 29-ти януари.

Календарът за месец февруари и контролните срещи предстои да бъдат финализинари на по-късен етап. Подготвителният лагер на момчетата на Танчо Калпаков ще приключи на 31 януари. Датата на първата тренировка на състава остава нефиксирана, поради очакваните неблагоприятни метеорологични условия.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави