"Чепинец" започва подготовката си на 16-ти януари

09.01.2017 0 544

 

Отборът на „Чепинец“ (Велинград) ще стартира подготовката си за пролетния полусезон на 16 януари. Това съобщи за спортните новини на Телекабел ТВ старши треньорът на тима Николай Байраков. По думите му съставът ще бъде напълно обновен, но все още е рано да се говори за конкретни имена.

Отборът на „Чепинец“ (Велинград) ще започне своята подготовка, въпреки сериозните проблеми в клуба. Засега е ясно, че треньорът Николай Байраков ще ръководи тима и през пролетния полусезон. Той събира за първа тренировка футболистите на отбора на 16 януари.

Все още не е уточнен точният час, нито къде ще се проведе тя, ако метеорологичните условия на стадиона във Велинград са лоши и неподходящи за игра. С напълно обновен състав ще стартираме зимната подготовка, заяви за Телекабел ТВ Николай Байраков. Той обаче отказа да обяви конкретни имена.

По време на подготовката си футболистите на „Чепинец“ ще изиграят няколко контролни срещи. Засега са сигурни контролите с отборите на „Свобода“ (Пещера), “Царско село“ и „Септември“ (София).

Водят се разговори и с други отбори. Все още не е ясно кой ще бъде спонсор на клуба, но е ясно, че община Велинград ще продължи да го подпомага финансово. Отборът на „Чепинец“ записа изключително слабо представяне през есенния дял на първенството в Югозападната трета лига. Велинградчани регистрираха 17 загуби и са на последното 18-то място в класирането. Те допуснаха в своята врата 78 гола и отбелязаха едва 14.

 

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави