Кристиан Костов : Мечтая за световната музикална сцена

17.02.2017 0 1156

Младият музикален изпълнител Кристиан Костов пристигна снощи в Пазарджик за юбилейния концерт на художествения ръководител на клуб „Естрада“ към Младежки дом - Пазарджик Сийка Вълчева. Преди да се качи на сцената младият музикален идол даде специално интервю за Телекабел ТВ.

Той е едва на 16 години, но вече е звезда в България и Русия. Завладява публиката с чар и талант. Макар и да е много ангажиран с училище в Москва и музикалните си проекти, Кристиян Костов приема поканата да дойде в Пазарджик и да пее на юбилейния концерт на Сийка Вълчева.  

Кристиан е изключително амбициозен. След като успя да пробие на българската и руската музикална сцена, вече мечтае  за  световната. Кристиан Костов дебютира със сингъла „Не си за мен“, а съвместното му парче с Павел и Венци Венц - “Вдигам левел“ надмина 5 млн.гледания онлайн.  

Кристиан Костов смята, че славата не го е променила. След по-малко от месец ще навърши 17 години. Едно от нещата, за които мечтае, не е да си купи самолет, а идолът му Ед Шийран да напише песен за него.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави