Пет танцови двойки от СК „Импулс“ заминават за Букурещ

17.02.2017 0 819

Пет танцови двойки от СК „Импулс“ ще вземат участие в едно от най-големите състезания в Европа. Турнирът Денс Мастърс 2017 ще се проведе в румънската столица Букурещ и за него ще пристигнат над 800 танцови двойки от цял свят.        

Едно от най-престижните състезания, на което участие ще вземат над 800 танцови двойки ще се проведе на 10, 11 и 12 март в Букурещ, Румъния. Турнирът дава един от най-високите коефициенти за световната ранглиста и най-добрите танцьори ще се борят за челните места. Спортен клуб „Импулс“ също ще се включи в надпреварата. Пет танцови двойки в различните възрастови групи ще заминат за Румъния, за да илязат на сцената на Dance Masters. Това съобщи за спортните новини на Телекабел ТВ треньорът Иван Александров. Все още не е ясен съставът на двойките, но със сигурност ще се представим на ниво, убеден е Александров.    

Състезанието в Букурещ е с изключително силна конкуренция в лицете на най-добрите световни танцьори. След завръщането си от Румъния, календарът на СК „Импулс“ ще бъде запълнен от участия на турнири в страната и чужбина. На 18-ти март нашите двойки ще са в Монтана, а на 25-ти март ще танцуват в Открития турнир в Чирпан. След усилените тренировки съм сигурен, че успехите и през тази година няма да закъснеят, допълни още Иван Александров. 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави