Добринка Смилянова със злато от първи национален кръг по бадминтон в София

21.02.2017 0 531

Добринка Смилянова от клуба по бадминтон в Пещера завоюва поредното златно си отличие. Този път медалът идва от първия национален кръг от веригата по бадминтон в Столицата. Сега Добринка вече се подготвя за световен форум в Нова Зеландия.    

Когато съчетаем спорта бадминтон с доза талант, големи амбиции и огромна воля, се получава следният резултат – медали, купи и множество успехи. С това може да се похвали пещерската бадминтонистка Добринка Смилянова. Тя се завърна с поредното отличие от национално състезание в София.     

След поредните успехи, дошли след кратка почивка, сега Добринка гледа към един световен форум, чиито домакин ще бъде Нова Зеландия. Той ще се проведе през месец април, а в него сили ще премерят състезатели от 100 държави в 48 вида спорт.      

Добринка Смилянова не спести и благодарностите си към община Пещера и една от големите фирми работещи на територията на града, които застават зад нея финансово и морално и реално и дава възможност да премери сили с най-добрите бадминтонисти в света. 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави