Системен тормоз над третокласник в пазарджишко училище

14.03.2017 0 14582

Системен тормоз над  третокласник  в пазарджишко училище. За проблема съобщи неговата майка Емилия Найденова. 10- годишният Сергио- Ангел Найденов редовно е обиждан и пребиван от негови съученици, а  от ръководството на училище „Любен Каравелов“ в Пазарджик  до момента не са взели никакви мерки, твърди жената.    

Сергио-Ангел Найденов е ученик в 3 „а“ клас на Основно училище „Любен Каравелов“ в Пазарджик. Детето разказва, че често е нападано, обиждано и бито.     Десетгодишното дете признава, че вече не издържа на тормоза и не иска да ходи на училище.      

Побойниците не се страхували да удрят Сергио и в училището и извън него, разказаха момчета от други класове, които често пъти са ставали свидетели на нападенията.    

Майката Емилия Найденова е притеснена за детето си. Според нея от училището не се вземат никакви мерки, за да се ограничат нападенията над Сергио.    

Тази сутрин Емилия Найденова се среща с директорката на училището Василка Димова и няколко от учителките на детето.      

Майката  е решена да подаде сигнал в Регионалното  управление на образованието в Пазарджик. Тя очаква по-бързо да бъде извършена и проверка в учебното заведение. 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави