Отлично представяне за петобойците на „Хебър“ от Държавното в Кранево

21.03.2017 0 1071

Куп медали спечелиха петобойците на пазарджишкия СК "Хебър" при участието си на Държавното първенство по модерен петобой, което се проведе в Кранево. Състезанието беше за момчета и момичета до 14 и 18 години. 

Отлично представяне направиха петобойците на „Хебър“. Кристина Данаилова успя да се окичи със сребърно отличие при 18- годишните. Технически проблем й попречи да стане шампионка.

Кристина Данаилова спечели и златен медал в отборното класиране, заедно с Валентина Тинчева и Изабела Здравкова. Бронзови медали при 18- годишните момчета спечелиха Илия Комсийски, който в индивидуалното класиране се нареди на пети, Илян Ганев и Костадин Йотов. 

При 14-годишните добро участие направи Димана Стефанова, Ивелина Стефанова и Яница Ангелова, които завоюваха четвърто място в отборното класиране. При момчетата участие записаха Цветан Еньов, Павел Мърваков и Даниел Поибренски.  

Изключително доволен съм от резултатите на моите състезатели. Надявам се и в следващите турнири, на които ще участваме, да запишем отлични постижения, изрази надеждите си треньорът на хебърци.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави