Над 60 кучета дефилираха в село Варвара

04.04.2017 0 5949

Овчарски кучета дефилираха на киноложка изложба в септемврийското село Варвара. Надпреварата бе в няколко категории, като призьорите получиха плакети и медали и купи.

Любители на породата българско овчарско куче от цялата страна се събраха на стадиона в септемврийското село Варвара, за да вземат участие в традиционната киноложка изложба. Те се състезаваха в различни категории и бяха оценявани от главния съдия на проявата Стефан Попов.

Димитър Тодоров има собствен развъдник за овчарски кучета. В изложбата участва с две от тях и успя да спечели призови места. Сред най-красивите кучета на изложбата беше 8-годишният Мурджо. Той е многократен шампион на България.  

Още един Мурджо зарадва своя собственик, след като спечели сребърен медал. Това се оказа, че не е единственото отличие за кучетата на Кемал Мурад от Нова Махала. Тригодишната Аида също направи горд своя собственик Станислав Иванов, след като грабна златен медал в своята категория.  

Над 60 кучета дефилираха на киноложката изложба в село Варвара. Всички призьори получиха плакети и медали. За победителите имаше и гранулирана кучешка храна.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави