Две състезателки на "Хебър" на Световното в Пловдив

05.04.2017 0 545

Световно първенство по фехтовка за кадети и младежи се провежда в Пловдив. Състезанието събра близо 1600 състезатели от 105 страни в света. В продължение на Днес се проведоха дисциплините сабя младежи индивидуално и шпага девойки индивидуално. Пазарджишките състезателки по фехтовка Кристина Данаилова и Малина Деянова също участваха в първенството.

Кристина Данаилова постигна най-предно класиране от българките при кадетите, като стигна до втория кръг на елиминациите по време на Световното първенство по фехтовка, което се провежда в Пловдив. Заедно с другата пазарджиклийка - Малина Деянова, момичетата се дуелираха с много подготвена конкуренция, разказа треньорът Димитър Донов

Световни фехтовачи на високо ниво ще ни покажат какви са нашите пропуски и на какво трябва да наблегнем в подготовката си, обясни още Донов.

Въпреки успехът, с който започнаха нашите момичета, те отпаднаха в групите заради силната конкуренция. Малина записа 2 поредни победи, но не успя да се класира, а Кристина загуби втората елиминация. В петък е отборната дисциплина, в която пазарджишките състезателки също ще се включат.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави