Хебърци с добро представяне на Държавното по трибой в Пазарджик

02.05.2017 0 424

Златен медал при 16-годишните момичета в индивидуалното класиране и бронзов медал в отборното спечелиха състезателите на спортен клуб по модерен петобой „Хебър“. По време на Държавното първенство по двубой и трибой, на което домакин беше Пазарджик, имаше състезатели от цялата страна.

Стартът на държавното първенство по модерен двубой за момичета и момчета до 12 години беше даден на плувния басейн в Пазарджик. В него се включиха състезатели от много клубове от страната. „Хебър“ взе участие с 18 свои състезатели. При 16-годишните момичета в индивидуалното класиране Изабела Здравкова спечели първото място и грабна златен медал сред конкуренция от 21 участнички. В отборното класиране тимът на „Хебър“ спечели бронзов медал в състав Изабела Здравкова, Анелия Димитрова и Яница Ангелова. При момчетата отборно хебърци се наредиха на 5-то място. Те бяха в състав Васил Иванов, Илия Тодоров и Павел Мърваков. При 12-годишните почти всички състезатели на „Хебър“ записаха добро представяне.

Общо 57 бяха момичетата, а 71 – момчетата в тази възрастова група. За повечето състезатели на „Хебър“ това беше първа изява и съм много доволен от представянето им, каза треньорът Стефан Герджиков. Той допълни, че клубът се готви за следващото състезание - мемориалът „Христо Чочев“. То ще бъде на 13-ти и 14-ти май, отново в Пазарджик.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави