Пет медала за гимнастичките на Диляна Прима от ''Малка купа Левски''

23.05.2017 0 604

 

С поредни отличия се завърнаха гимнастичките на Спортен клуб „Диляна Прима“ от турнира „Малка купа Левски“. Състезанието се проведе в столицата, а в него участваха над 700 състезателки от 9 държави. Дара Стоянова спечели три сребърни медала, а със сребро се окичиха и петгодишните грации на клуба. Шестгодишната Александрина Митева завоюва бронзов медал.

Три дни продължи турнирът „Малка купа Левски“, организиран от клуба на Нешка Робева - „Левски“/София/. В първия състезателен ден своите съчетания представиха най-малките гимнастички. Ансамбълът на спортен клуб „Диляна Прима“ при деца, родени 2012 г., спечели сребърен медал. Александрина Митева, която е едва на шест години, успя да се качи на почeтната стълбичка и да се окичи с бронзов медал. Малко не достигна на Симона Василева също да спечели медал. Тя остана на крачка от бронзовото отличие. Във втория състезателен ден деветгодишната Дара Стоянова успя да завоюва три сребърни медала. Новите медали са поредното признание за талантливата Дара, която продължава с отличното си представяне на състезания.

Утре гимнастичките на Спортен клуб „Диляна Прима“ ще участват в турнира за купа „Нюанс“. Състезанието ще се проведе в НСА в София, а треньорките Маргарита Николова и Вили Петкова се надяват техните състезателки да се представят добре.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави