Мотор и кола се сблъскаха на кръстовище в Звъничево

12.06.2017 0 3395

Моторист се удари в лек автомобил на едно от натоварените кръстовища в село Звъничево. Според свидетели на инцидента причината за катастрофата се крие във високата скорост, с която се движел моторът. От пресцентъра на полицията съобщиха, че причина за катастрофата е отнето предимство.

Минути след 11 часа моторист, пътуващ по главната улица в село Звъничево, се удри в лек автомобил марка Рено. Инцидентът станал при маневра на колата на ляво в едно от най-натоварените кръстовище в селото.

Според полицията до катастрофата се стига в следствие на отнето предимство от страна на Реното. Шофьорът на лекия автомобил поясни, че познава лично мотористът. Ето какво още каза той за инцидента.

В следствие на удара мотористът е със счупен глезен, но без опасност за живота. И двамата водачи са тествани с дрегер, като пробите им са отрицателни. Свидетели на инцидента разказаха, че пострадалият е от село Звъничево и е любител на високите скорости.

По неофициална информация мъжът е закупил мотора преди дни. Хората се опасяват, че това няма да бъде последният инцидент на кръстовището.

Шофирането с висока скорост остава сред сериозните проблеми и за това населено място, категорични са жителите на пазарджишкото село. Хората от Звъничево се надяват след този инцидент отговорните институции да обърнат внимание на проблема и обезопасят едно от най-натоварените кръстовища в селото.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави