"Чепинец" стартира новото първенство с ново ръководство

15.06.2017 0 414

ФК „Чепинец“ ще стартира новото първенство в "А" областна футболна група с ново ръководство. Това съобщи в предаването на Телекабел ТВ "Велинград отблизо" президентът на клуба Костадин Коев. В момента  се водят  разговори с различни спортни деятели, които да попълнят управителния съвет на тима.

Ръководството на ФК "Чепинец" е направило опит да замени лиценз с футболен клуб от Трета лига, с което велинградчани да продължат да играят в първенството. „По една или друга причина това не се случи“, съобщи кметът на Велинград  Костадин Коев. Той отказа да назове името на клуба, който е бил склонен да продаде лиценза си. Затова сега  велинградчани ще играят в "А" областна футболна група. Вече са набелязани и конкретни стъпки в тази насока.

Костадин Коев не коментира конкретни имена в новото ръководство. Новият състав на управителния съвет ще стане ясен съвсем скоро, допълни той. Президентът на клуба изказа и специални благодарности за активната работа на Филип Устабашиев и Георги Белев, с които се надява да продължи да работи. Коев не коментира дали в тази група ще продължи да работи настоящият старши треньор Атанас Стоилов.

Финансовото състояние на ФК "Чепинец" е стабилно. Очаква се свикване на общо събрание, на което да бъде избран управителен съвет и стратегия на клуба.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави