Как Верка от Пазарджик срещна Кевин от Англия...

07.07.2017 0 2270

В следващия репортаж ще ви срещнем с Верка от Пазарджик и Кевин от английския град Суафхам. Двамата са семейство Уилямсън от почти две седмици. Познават се от години, но любовта между двамата пламва преди малко повече от година.

Верка и Кевин ни посрещат със сок от глухарчета и бисквити в градината на тяхната къща в село Памидово, която са превърнали заедно в красиво и уютно място. Двамата са приятели отдавна, но съдбата решава да ги събере преди малко повече от година. Наричат любовта си токов удар. От онази априлска вечер през 2016 година те са вече заедно. Нищо не беше планирано от нас. Просто се случи, споделят с любов в очите Верка и Кевин.

Верка и Кевин обичат да се смеят и забавляват заедно. Комичните ситуации в съвместния им живот са много, защото тя не говори добре английски, а той почти не разбира български. Имат обаче общо хоби, което много ги сближава - рисуването.

Това, което най-много харесвам в България са хората, казва Кевин. Когато чуе изпълнение на гайда и родопска песен направо плаче. А времето, то е просто чудесно, допълва той.

Всеки има право да бъде щастлив по свой собствен начин, казват Верка и Кевин. Те са убедени, че са открили своя. Казват, че за любовта няма възраст и че когато откриеш правилния човек, тя винаги е завладяваща и прекрасна.

Верка и Кевин си пожелават да могат да се радват на своята колкото се може по-дълго...

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави