Атанас Стоилов остава във ФК ''Чепинец''

12.07.2017 0 1065

 

В новия сезон ФК ''Чепинец'' ще разчита на част от футболистите, с които тима игра в трета лига и на 6 – 7 момчета от юношите. Това съобщи спортният директор на велинградчани Николай Байраков. Той допълни, че селекцията на този етап остава отворена.

Въпреки изпадането на клуба от „В“ група и твърденията в ралзични регионални медии, начело на отбора остава Атанас Стоилов. Информацията потвърди самият той първо пред Телекабел ТВ. „Нямам намерение да напускам Чепинец. С ръководството на клуба имам договорка, която остава в сила. Не виждам причина да напускам тима“, заяви Стоилов.

Старши треньорът обяви и първата контрола на клуба. Тя ще бъде този петък от 19.30 часа на градския стадион в курорта. Тогава Чепинец посреща тимът на Свобода – Пещера, където селекцията също продължава.

Финансовото обезпечаване на отбора пък ще бъде тема на разговор между Николай Байраков и президента на клуба и кмет на Велинград Костадин Коев в края на седмицата. От ръководството на ФК ''Чепинец'' са категорични, че амбицията им остава да се завърнат още от следващата година в трета лига. Велинградчани ще заложат на детско-юношеската школа, където успехите са големи.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави