СК „Печенеги“ с бронз от Държавното в Пловдив

13.07.2017 0 305

Три медала спечели състезателят на Спортен клуб “Печенеги“ Георги Гинин от Държавното лично и отборно първенство на писта за юноши старша възраст. Състезанието се проведе в Пловдив, а пазарджишките колоездачи се наредиха на 3-то място в крайното отборно класиране.

Състезатели от цялата страна взеха участие в Държавния личен и отборен шампионат по колоездене на писта за юноши старша възраст, който се проведе в Пловдив. СК „Печенеги“ участва с трима колоездачи. Треньорът Людмил Киров заложи на Георги Гинин, Димитър Тотков и Ангел Стефанов.

Предтавянето им беше отлично, коментира треньорът. Първо място и златен медал на 40 темпови обиколки спечели Георги Гинин. Той се нареди на второ място и на 1000 метра от място. На 3000 м индивидуално предследване Гинин също спечели медал. Той се окичи с бронз и така попълни колекцията си от медали с още 3 броя. В дисциплината бързина Димитър Тотков финишира четвърти. В италианското преследване Георги Гинин, Димитър Тотков и Ангел Стефанов се класираха на 3-то място. На 4000 метра отборно „Печенеги“ завършиха 3-ти. В крайното отборно класиране тимът на пазарджиклии също финишира на 3-тото място.

Следващото състезание, на което „Печенеги“ ще участват, е за купа „Васил Левски“. При юношите старша възраст ще се състезава Георги Гинин, а при мъжете – Станислав Киров. Състезанието ще премине на два етапа, като всеки етап е по 90 км. Стартът на първия етап е на 16-ти юли в Карлово.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави