Един загинал и двама ранени при катастрофи

31.07.2017 0 1032

Един човек е починал, а други двама са ранени при пътно-транспортни произшествия през последните дни. За това информира пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Най-тежката от катастрофите е станала в късния следобед на 28 юли между Септември и Ветрен. Близо до чежма 20-годишният П. В. от Ветрен предприел маневра за заобикаляне на спряла на платното каруца. При нея блъснал пресичащия пътното платно А. Л. От Септември. В резултат на удара възрастният мъж е починал.

В неделя сутринта, в района на 68-ми километър от АМ „Тракия”, 40-годишният турски гражданин И. С. настигнал и блъснал с „Волво” движещия се пред него „Опел”, управляван от С. С. (38 г.) от София. Пострадал е друг, пътуващ в „Опел”-а столичанин, също на 37 години.

Малко след 16.30 часа, на пътя между село Варвара и Велинград  е  регистриран и инцидент между мотоциклет и джип. На остър десен завой столичанинът Ц. М. (31 г.) навлязъл с мотоциклет „Кавазаки” в насрещната елнта за движение, където последвал удар в джип „Ауди”, управляван от К. Н. (22 г.) от Гълъбово. Мотоциклетистът е настанен за лечение в областната болница с множество фрактури и наранявания.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави