Огромни бетонни парчета падат от жилищен блок в Пазарджик

31.07.2017 0 2015

Живеещите на улица „Цар Шишман“ 9 в Пазарджик съобщиха за опасност, която е надвиснала буквално над главите на преминаващите оттам пешеходци. Огромни парчета мазилка се рушат от терасите на апартаментите. Въпреки че засега са поставени предупредителни ограждения, това не е решение на проблема, смятат хората от блока. Блокът на улица „Цар Шишман“ в Пазарджик е един от многото в града, от които с течение на годините, броят на падащите бетонни плочи постоянно се увеличава. Огромни парчета мазилка застрашават живота на преминаващите пешеходци.

Стреснати от евентуални инциденти, жителите на блока сигнализират за опасността. Районът е обезопасен с предупредителна лента, която да сигнализира за опасността, но това е временно решение на проблема, с тревога сподели домоуправителят.

Укрепването на опасните плочи трябва да стане в най-скоро време, преди да има трагичен инцидент. Затова жителите са изпратили молба до кмета Тодор Попов и омбудсмана Георги Шопов, с която настояват за саниране на блока им с приоритет. Дано на молбата ни бъде обърнато нужното внимание и да се вземат мерки, допълни още Андрей Симеонов.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави