„Хебър“ започва първенството с гостуване на „Балкан“ (Ботевград)

31.07.2017 0 300

Отборът на „Хебър“ ще започне новото първенство в Югозападната трета лига с две поредни гостувания, след като Зоналният съвет на БФС уважи молбата на пазарджишкия клуб да няма мачове в Пазарджик, докато тече ремонтът на стадион „Георги Бенковски“. Изтегленият днес жребий определи в първия кръг пазарджиклии да бъдат гости на „Балкан“(Ботевград). Мачът ще се изиграе на 12 август от 18 часа.

Във втория кръг хебърци ще гостуват на „Ботев“ (Ихтиман). Първият домакински мач за момчетата на Танчо Калпаков на стадион „Георги Бенковски“ ще бъде срещу Миньор(Перник). Срещата ще се играе на 26 август от 18 часа. Другият ни областен представител „Свобода“ (Пещера) започва първенството с две домакинства. На 12 август посреща отбора на „Ботев“ (Ихтиман), а седмица по-късно  един от претендентите  за първото място ЦСКА 1948.

Червените ще гостуват на отбора на „Хебър“ в Пазарджик на 14 октомври, когато ще се играят срещите от 11-я кръг. Областното дерби между хебърци и футболистите на „Свобода“ е в 10-я кръг. Срещата ще се изиграе на стадиона в Пещера.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави