8 нови волейболисти привлече ВК „Хебър“

03.08.2017 0 200

 

Осем нови състезатели привлече волейболният отбор на „Хебър“ преди старта на първенството в Суперлигата. Девет са напускащите волейболисти. Клубът се разделя и с доскорошния помощник-треньор Иван Тасев, който поема отбора на Марек Юнион-Ивкони.

Двама чужденци са сред новите попълнения на волейболен клуб „Хебър“. Това са разпределителят Неманя Стефанович и посрещачът Александър Ляфтов. В отбора идва и Венцислав Трифонов, който през миналия сезон е играл за „Марек“. Централните блокировачи Петър Бъчваров и Иван Тасев, либерото Дафин Коцаков и посрещачите Илиян Божков и Костадин Бишуров са сред волейболистите, които остават в отбора на „Хебър“, поясни старши треньорът Атанас Петров. Ивайло Лалов от отбора на „Левски“ също избра да продължи кариерата си в Пазаржик. В отбора на „Хебър“ идва и бившият капитан на „Миньор“/Перник/ Мартин Симеонов.

Надявам се с тези качествени състезатели да направим един много добър отбор, изрази очакванията си Атанас Петров. През новия сезон старши-треньорът Атанас Петров, ще разчита на техническия щаб, с който работи до момента.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави