Йордан Гюров започна подготовка при петкратния шампион Димитър Кестенов

10.08.2017 0 565

Подготовка с петкратния шампион на България по модерен петобой Димитър Кестенов започна състезателят на СК “Шампион“ Йордан Гюров. В края на месец август той ще участва на Европейското първенство в Португалия. Преди по-малко от месец 18-годишният пазарджиклия се нареди на престижното 16-то място на Световното първенство по модерен петобой до 19 години в Прага.

От началото на седмицата Йордан Гюров вече тренира под ръководството на Димитър Кестенов. Щастлив съм да помогна с подготовката на републиканския шампион по модерен петобой за юноши до 18 години, обясни треньорът.

Според Димитър Кестенов проблемът при подготовката на 18-годишният петобоец е, че в Пазарджик той няма спаринг партньори. Двуразови тренировки по фехтовка поне три-четири пъти в седмицата планира да проведат Димитър Кестенов.

Европейското първенство по модерен петобой за младежи в Португалия е в края на месец август. Димитър Кестенов, който е участвал в много шампионати, пожела на 18-годишния петобоец да бъде смел и уверен в себе си.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави