“Хебър“ започва първенството с гостуване на „Балкан“/Ботевград/

11.08.2017 0 280

Утре стартира новото първенство в  Югозападната трета лига. Първият официален двубой на Футболен клуб „Хебър“ - гостуване на ФК „Балкан“ (Ботевград), бе отложен с един ден за неделя, 13-и август. Срещата остава от 18:00 ч. на стадион "Христо Ботев" в  Ботевград. Отиваме за победа и не се притесняваме от съперника, заяви старши-треньорът на хебърци Танчо Калпаков.

Приключва подготовката на „Хебър“ преди началото на първенството в трета лига. Двама са контузените състезатели, които ще пропуснат първата среща на пазарджиклии. Надявам се да сме на 100% готови за мача с „Балкан“/Ботевград/ в неделя, изрази очакванията си наставникът на отбора Танчо Калпаков.

Смятам, че отборът е добре подготвен и още на мача с „Балкан“/Ботевград/ очаквам футболистите да покажат своите възможности на терена, коментира Танчо Калпаков. 22-ма футболисти картотекира  за новия сезон отборът на „Хебър“. Десет са новите играчи в състава. Танчо Калпаков не изключи възможността на по-късен етап да бъде привлечен още някой.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави