Първият учебен ден в новото Спортно училище в Пазарджик

01.09.2017 0 4626

 

Новата учебна година в Спортното училище в Пазарджик официално започна днес. Шестте паралелки с ученици за първи път прекрачиха прага на класните стаи.

Общо 110 ученици днес за първи път влязоха в класните стаи в новото Спортно училище в Пазарджик. Подредени по класове - пети, шести и седми, с тениски с логото на училището, бъдещите спортни таланти с нетърпение очакваха да влязат в класните стаи.

Пръв своето приветствие към учениците отправи директорът на училището Георги Георгиев. Кметът Тодор Попов поздрави децата и техните родители за гласуваното доверие към училището. Бъдещите спортисти поздрави и областният управител Стефан Мирев, както и началникът на Регионалното управление на образованието Валентина Кайтазова. Специален гост на тържеството беше първият директор на Спортното училище от 1972 г. Борис Димитров.

Страхотната Дара, както и други гимнастички от клуб "Диляна Прима“, мажоретките от "Мега" и танцьорите от "Чудесия" се погрижиха за доброто настроение на ученици, родители и гости.

Най-вълнуващ беше първият училищен звънец и влизането на децата в класните стаи. Пожелаваме им късмет и много поводи да се гордеем с постиженията на пазарджишките спортисти.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави