Заловиха убиеца от Пещера

04.09.2017 0 1190

Полицията залови Георги Генов, който е издирван за убийството на съпругата си. Генов е държан тази сутрин в село Мухово, където се е укривал в семейна вила, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров при посещението си днес в Пазарджик. Няма данни засега някой да му е помагал в укриването. 

Директорът на ОД МВР – Пазарджик Йордан Рогачев допълни, че непосредствено преди извършването на убийството, Генов е изключил телефона си, а след убийството е изчезнал в неизвестна посока. Отбеляза също, че на метри от мястото на инцидента е имало хора, които тогава не са се намесили, но след това са се обадили в полицията, като са съобщили и номера на автомобила, с който е избягал Генов. 

Във вилата в Мухово, където е открит Георги Генов, е открито и оръжието на престъплението. Генов не е оказал съпротива при задържането, към момента не е давал и обяснения. 

Първоначално органите на реда са започнали претърсване във вилните зони на Пещера и Батак, след което е продължено и към ихтиманското село. Комисар Рогачев уточни, че Генов се е появил във вилата, където е заловен, едва тази сутрин. „Колегите когато отиват на място виждат, че колата е там буквално от 10-15 минути“.

Георги Генов е с чисто съдебно минало, а убийството на съпругата му е извършено от ревност.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави