Започва работническият турнир по минифутбол

11.09.2017 0 270

 

Работническият турнир по минифутбол отново се завръща на спортната карта на Пазарджик и тази есен. На 13-ти септември, сряда, започва 35-ият турнир за купата "13 века България" в рамките на 22-те общиснки работнически спортни игри "Спортна есен 2017“. Официалното откриване е в 18:00 часа на Зоната на здравето.

Стартът на първата среща в 35-тия традиционен общински работнически турнир по минифутбол ще бъде поставен на 13 септември. Тя ще бъде между отборите на ОДМВР и Арт строй. След тях на терена един срещу друг ще се изправят футболистите на Елхим Искра и Ди ес Смит. Общо 10 отбора ще вземат участие в тазгодишното издание на турнира. Те са разделени в две групи. В група ''А'' са служителите на Затвора, ОД на МВР, Общината, Ековита и Арт строй.

В група ''Б'' сили ще мерят футболистите на Пожарната, Елхим Искра, КАТ, Механикс и Ди ес Смит. В групите се играе всеки срещу всеки, като първите два отбора играят по схемата за пряка елиминация. Преди офицалното откриване, в 17.30 ще се изиграе демонстративен мач между общински съветници и кметове, съобщи председателят на Общинския работнически спортен клуб и почетен гражданин на Пазарджик Иван Симеонов.

Турнирът ще продължи до 31 октомври, когато ще се играят мачовете за местата от първо до четвърто. По традиция победителитеще получат купи, медали и предметни награди.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави