Хвърлиха запалителна течност в къщата на жена от Септември

12.09.2017 0 2764

 

Жилището на млада жена от Септември беше запалено с бутилка със запалителна течност. Цяло чудо е, че при инцидента няма пострадали, защото по това време в къщата са били освен Диляна Проданова, майка й, както и 15-годишният й племенник.

Диляна Проданова гледала телевизия в хола, която чува силен пукот и чупене на стъкло. Веднага излиза на терасата и вижда хвърлена стъклена бутилка със запалителна течност. Това не е първият инцидент в дома на семейство Проданови. Преди няколко години автомобилът на младата жена също бил запален, а тя подозира намеса на районния прокурор Георги Кацаров в нападенията срещу нея. Цяло чудо е, че при инцидента никой не е пострадал, защото по време на хвърлянето на запалителната течност, в къщата са били майката на Диляна Проданова, както и 15-годишният й племенник.

От полицията потвърдиха за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство спрямо неизвестен извършител, а разследването се извършва от Районна прокуратура-Пазарджик. Семейство Проданови обаче не вярват, че извършителят ще бъде открит.

Районният прокурор на Пазарджик Георги Кацаров отказа коментар по случая. Диляна Проданова беше сред свидетелите по делото срещу Иван Грахов, който беше осъден за палежа на прокурорския автомобил.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави