Волейболистите на ''Хебър'' посрещат „Войводина“(Нови Сад) в контролна среща

12.09.2017 0 172

 

Първата си контролна среща преди новия сезон в Суперлигата ще изиграят волейболистите на Волейболен клуб „Хебър“. В петък момчетата на Атанас Петров посрещат силния сръбски отбор на „Войводина“(Нови Сад). Мачът ще се изиграе от 18.30 часа в спортна зала "Васил Левски".

Продължава подготовката на волейболистите на „Хебър“ преди старта на Суперлигата. От 15 септември започват и контролните срещи на отбора. Следващата седмица в Пазарджик ще се проведе и муждународен волейболен турнир. В него ще участват отборите на „ЦСКА“, „Левски“ и „Стяуа“/Букурещ/. Доволен съм и от подготвителния лагер, който проведохме в Тетевен. Успяхме да работим не само върху физическата ни подготовка, но и върху техническата, обясни старши-треньорът на хебърци Атанас Петров. По време на предстоящите срещи ще дам възможност на всички момчета да играят, за да може до края на месеца да избистрим състава, с който ще започнем в първенството, допълни Атанас Петров.

На Волейболен клуб „Хебър“ е посветено и предаването „60 минути“ тази седмица. Гости в студиото на Телекабел ТВ утре вечер от 20 часа ще бъдат старши-треньорът Атанас Петров и чуждестранните звезди на отбора Немания Стефанович и Александър Ляфтов.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави