Отборът на Пожарната спечели рабтурнира по минифутбол

09.10.2017 0 419

Отборът на Пожарната стана победител в 35-я общински работнически турнир по минифутбол за купата "13 века България". Във финалната среща пожарникарите надиграха отбора на ОД на МВР с 3-0.

Преди финалната среща, която определи новия шампион, се игра двубоят за третото място. Футболният тим на Затвора успя да надиграе КАТ с резултат 7:4. Три гола за победителите отбеляза Димитър Куманов. Два пъти се разписа Стоян Димитров, а по едно попадение реализираха Станимир Николов и Александър Богалинов. За загубилия тим на КАТ два гола вкара Любомир Палейков, а по веднъж се разписаха Венци Пенов и Емил Писовски. На финала се срещнаха футболистите на Пожарната и ОД на МВР. За първи път Купата спечелиха пожарникарите, които победиха с резултат 3:0. По един гол успяха да вкарат Венцислав Павлов, Николай Парушев и Виден Кадьов.

Освен отборните награди бяха раздадени и индивидуални отличия. За най-добър треньор награда получи Димитър Пенчев от Пожарната. Най-добър вратар стана Даниел Бараков от ОДМВР. За голмайстор на турнира бе определен Николай Парушев, който успя да отбележи общо 9 гола. Призът за най-бърз гол в първенството, реализиран още във втората минута получи Иван Зубев. За феърплей журито отличи Илиян Стоилов от тима на Механикс. За ветеран на първенството бе награден Николай Панев от Елхим. Носител на наградата за отборен феърплей на името на „полк. Светлин Апостолов“ получи тимът на ''Ди Си Ем". Всички спортисти и отбори, класирали се на челни позиции в работническия турнир, получиха купи, медали и предметни награди.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави