Катастрофа на пътя Пазарджик-Капитан Димитриево заради необозначен ремонт

12.10.2017 0 4859

Ремонт на пътя от Пазарджик за село Капитан Димитриево не е обозначен по никакъв начин, сигнализира Атанас Станоев. Снощи автомобилът му попада в дупка на пътното платно, а резултатът е множество повреди.

Атанас Станоев от Пазаржик е таксиметров шофьор. Късно снощи, минути преди полунощ му се налага да откара клиентка до село Капитан Димитриево. Пътят обаче се оказва в ремонт, но по никакъв начин не е обозначен. Така автомобилът на Атанас Станоев се озовава в дупка.

Резултатът от снощната каскада е спукан картер, повредена скоростна кутия и разлято масло в продължение на 50-тина метра по пътното платно.

Таксиметровият шофьор обясни, че рядко пътува в този участък, а и след като няма поставени табели, в тъмното трудно човек може да се ориентира за опасностите, които го дебнат.

След подаден сигнал на телефон 112 на мястото на инцидента пристигна патрул на КАТ. Пътните полицаи установяват, че водачът не е употребил алкохол и катастрофата е станала вследствие на попадане на колата в изкопаното пътно платно.

Надявам се да се вземат бързи мерки и други шофьори да не попадат в тази ситуация, заяви Атанас Станоев. Той се закани да съди фирмата, която извършва ремонта за това, че не са поставени предупредителни знаци.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави