Мирослава Янчева пое управлението на Велинград за един ден

12.10.2017 0 627

Десетокласничката Мирослава Янчева от СУ „Васил Левски“ пое управлението на Велинград за един ден. Тя зае мястото на Костадин Коев по инициативата "Мениджър за един ден", която се провежда за 14-ти път в курорта.

В деня на българската община - 12 октомври, работният ден в администрацията във Велинград стартира по-различно. Мястото на кмета Костадин Коев зае Мирослава Янчева от 10 клас, включила се в една от най-популярните инициативи на „Джуниър ачийвмънт – България“ - „Мениджър за един ден“.

Неотложни ангажименти на кмета Костадин Коев възпрепятсва срещата на младите и инициативни хора с градоначалника, но ги срещна с неговите заместници - Светла Томова и Атанас Палигоров. Те представиха накратко начина на работа на администрация.

За новините на Телекабел ТВ г-ца Янчева представи и своите приоритети като кмет на Велинград.

Освен Мирослава Янчева, интерес към работата в местната администрация проявиха още Хатидже Бодева, Надежда Ачева, Лазаринка Гъркова, Цветка Патранова, Християна Димитрова и Костадин Скабрин, които се запознаха с работата на директорите на дирекции и началниците на отделите в култура и образование, туризъм, икономическа политика и общинска собственост.

Освен в общинската администрация, СУ "Васил Левски" изпрати свои мениджъри в хотели, финансови учреждения и производствени дружества на територията на Велинград.

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави