С тържествена сесия в Пазарджик отбелязаха Деня на българската община

12.10.2017 0 367

С тържествена сесия днес в Пазарджик беше отбелязан Денят на българската община. Трябва всеки ден да бъдем умни и отговорни, да бъдем такива, каквито хората очакват, подчерта в словото си кметът Тодор Попов. Показахме нов стил и класа на местно самоуправление, което заслужава подкрепа, отбеляза градоначалникът.

Под звуците на химна на България започна тържественото заседание на Общинския съвет на Пазарджик, посветено на Деня на българската община.

Сесията беше уважена от депутатката Десислава Тодорова, двамата зам.-областни управители Йордан Кожухаров и Петър Белчев, омбудсманът Георги Шопов. Трябва да бъдем полезни на хората и да правим така, че всички да живеем по-добре, подчерта кметът Тодор Попов.

Показахме нов стил и класа на местно самоуправление, което заслужава подкрепа, допълни още градоначалникът. Кметът Тодор Попов пожела на общинските съветници да бъдат здрави, успешни и последователни.

Заместник-областният управител Йордан Кожухаров също изказа своята благодарност към местните политици за това, което правят за община Пазарджик.

Приветствия от името на различните групи в Общинския съвет поднесоха още Таня Димитрова, Борис Димитров, Благо Петров и Лазар Попов.

Общинските съветници бяха поздравени и от Даниела Стоева – председател на ученическия училищен съвет – „Аксаковци“. По повод Деня на българската община Даниела Стоева подари на председателя на ОбС и кмета разработеното от тях издание, посветено на местното самоуправление в Пазарджик.

Кметът Тодор Попов пожела на учениците от гимназия „Иван Аксаков“, които присъстваха на сесията, да бъдат отговорни и да реализират своите мечти и амбиции.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави