18-годишно момче и 22-годишна жена са загиналите при зверската катастрофа

30.10.2017 0 12233

Поредна тежка катастрофа с две жертви в региона. 18-годишен младеж и 22-годишна млада жена загубиха живота си на пътя между селата Братаница и Ветрен дол. 18-годишният шофьор на автомобила е настанен за лечение в хирургично отделение на МБАЛ- Пазарджик с тежки травми и комоцио. Сигналът за катастрофата на пътя Братаница-Ветрен дол е подаден снощи малко преди 18 часа.

Незабавно към мястото на пътния инцидент са били изпратени екипи на сектор „Пътна полиция“, Районно управление-Септември, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейки на „Спешна помощ“, съобщи говорителят на ОД на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Пристигайки на мястото, униформените установили, че 18-годишният шофьор от Пазарджик е загубил управлението над лек автомобил „БМВ“.

Леката кола се е завъртяла, напуснала е пътното платно и е последвал тежък удар в крайпътно дърво.

В резултат на това са починали возещият се до шофьора 18-годишен младеж, а малко по-късно в болницата и пътуващата на задната седалка 22-годишна млада жена. Водачът е настанен за лечение в Неврохирургията на МБАЛ-Пазарджик с комоцио и тежки травми, но няма опасност за живота му.

Взети са му кръвни проби за лабораторен анализ. Работата по изясняване на причините за зверската катастрофа продължава.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави