Нова жертва на пътя Пазарджик-Пловдив

07.11.2017 0 6673

Тежка катастрофа на пътя Пазарджик-Пловдив взе поредната жертва. В следобедните часове при пътен инцидент в района на СБА лек автомобил с пловдивска регистрация се удря в крайпътно дърво. Шофьорът е загинал на място.

Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112 малко след 16:00 часа. За момента е ясно,че лек автомобил Мицубиши е пътувал по посока от Пловдив към Пазарджик. Внезапно обаче колата самокатастрофира в крайпътно дърво. Ударът е бил толкова силен, че автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Наложило се е екип на Пожарната да реже колата, за да бъде изваден шофьорът, който е загинал на място. Самоличността на водача все още не е изяснена. Все още не е ясно каква точно е причината за тежката катастрофа, но по всяка вероятност става въпрос за движение с висока и несъобразена скорост. На мястото на инцидента веднага пристигнаха екип на Спешна помощ, патрул на КАТ „Пътна полиция“ и противопожарен автомобил. Заради пътното произшествие движението в района бе силно затруднено и се наложи автомобилите да преминават само в едната лента.

От Пътна полиция отново отправят апел към всички водачи да бъдат внимателни, да спазват правилата и да шофират със съобразена скорост, за да не се стига до такива трагични инциденти.

 

 

 

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави