Среднощни гонки и дрифтинг в Пазарджик

10.11.2017 0 5735

За нелегален дрифтинг с коли алармира наш зрител. Тодор Сердаров ни е изпратил и видеоклипове, от които е видно какво се случва през нощта на паркинга на магазин Билла при моста на река Марица в Пазарджик.

Майсторско управление на автомобил или „дрифтинг“, както се нарича напоследък се опитват да демонстрират групичка младежи. Основното, което те правят, е да въртят гуми и осморки.

Необезпокоявани от никой, любителите на силните усещания се събират нощно време на паркинга при магазин Билла при моста на река Марица. Докога ще търпим това безобразие?

На клиповете, които ви изпращам прекрасно се разчитат регистрационните номера на автомобилите, пише нашият зрител Тодор Сердаров. При положение, че паркингът се заключва нощно време влизането там не е ли незаконно, пита той. Защо тези хора не могат да бъдат арестувани или да им се свалят номерата на автомобилите и защо няма реакция от страна на полицията, недоумява Тодор Сердаров. По думите му на мястото идвали полицейски патрули , но половин час след като ги изгонят, момчетата се връщали отново и всичко се повтаряло.

Шумът, който се вдига продължава до три-четири часа сутринта и това не е всичко. Там спокойно се продава и марихуана, твърди нашият зрител.

Той настоява за реални действия, за да се спре тормозът, на който са подложени живеещите в района. Проблемът не се неглижира. Десетки сигнали са получени в полицията за нерегламентиран дрифтинг и нелегални гонки, съобщи говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Обратно

(0)Коментари

Коментар:
Добави